Dostava

Uvjeti dostave i povrata

Uvjeti dostave

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja ODMAH reklamirati proizvod dostavljaču (djelatniku tvrtke koja vrši dostavu). Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke. Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Rok isporuke

Prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija, tj. u slučaju bankovnog transfera kada je uplata evidentirana na računu prodavatelja. Nakon zaprimanja te potvrde prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku u roku od 07-22 radnih dana za Hrvatsku, te 30 radnih dana za inozemstvo. Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

ETNOBUTIK-MARA.com pošiljke šalje Hrvatskom poštom – HpEkspresom u mnoge zemlje Europe i svijeta. Sve ETNOBUTIK-MARA.com pošiljke šalju se iz Hrvatske. Troškovi dostave nisu uračunati u cijenu proizvoda. Naručitelj plaća troškove dostave pri preuzimanju pošiljke.

Troškovi dostave:

Na svakom proizvodu internetske trgovine iskazano je obim paketa: S, M, L i XL

Hrvatska

S – 25, 00 kn

M – 35, 00 kn

L – 50, 00 kn

XL – 75, 00 kn

Ukupliko kupac odabeze opciju paketa npr. XL i S cijene paketa se ne zbrajaju već kupac plaća veći paket.

Inozemstvo

S – 50,00 kn ili ovisno o državi slanja

M – 75, 00 kn ili ovisno o državi slanja

L – 110,00 kn ili ovisno o državi slanja

XL – 150,00 kn ili ovisno o državi slanja

Trošak slanja paketa će se obračunati prilikom kupovine. U slučaju da kupac naručuje iz države za koju ne postoji mogućnost slanja ili je slanje paketa skuplje od navedenih cijena, prodavatelj će kupca o tome obavijestiti neposredno prije slanja paketa.

Carina

Inozemstvo 7 radna dana (po cjeniku Hrvatske pošte za HP ekspres)

U zemljama Europske unije nema carinskog opterećenja na robu preferencijalno hrvatskog porijekla, kakvi su svi naši proizvodi. U zemljama izvan EU/EEA moguće je da se pošiljka tereti dodatnim poreznim ili carinskim davanjima, ovisno o propisima koji reguliraju trgovinu dotične zemlje s Europskom unijom. Postupci uvoznih organa različitih država nisu pod kontrolom ETNOBUTIK-MARA.com web-dućana te ni na koji način ne možemo za iste biti odgovorni.

Povrat robe

Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan te odgovara opisu proizvoda navedenom na www.etnobutik-mara.com. Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment. Kupac ima pravo na reklamaciju i zamjenu ili povrat kupljenih artikala u roku od 14 dana od primitka robe. Artikle je potrebno neoštećene osobno vratiti ili poslati na našu adresu u tom roku. Kupac snosi trošak slanja robe u povratu. Po primitku vraćene robe prodavatelj će napraviti zamjenu ili povrat sredstava. Svi važeći hrvatski zakoni i propisi, poglavito Zakon o zaštiti potrošača, ovdje vrijede.